Jag blir liksom galen på...

1. TUNNELBANEBABBLARNA som verkar tro att deras privatliv är en extremt intressant angelägenhet för alla runtomkring - särskilt de som skryter om pengar eller gastar om sina nya flashiga jobb eller svindyra nya innerstadslägenheter är helt olidliga.
2. Alla gamlingar som verkar tro att bara för att de är just gamla så har de rätt att snäsa av folk hur som helst och till och med ta fram käppen och bana väg genom den oförskämda ungdomsmassan.
3. Alla hundägare som tror att deras små raringar verkligen är jättesnälla jämt, även om det typ är en dobberman som kommer skuttande och hoppar upp och vill slicka en lite gulligt i ansiktet.
4. Nyblivna föräldrar som verkar tro att de uppfunnit hjulet eller något nu när de fått en unge att ta hand om (visst, jag blir dödskär i nästan varje liten bebis jag ser, men så himla sensationellt är det faktiskt inte).
5. Föräldrar som tillåter sina ungar att gasta och kladda och bete sig som små svin ute på kaféer och restauranger.
6. Oförskämda gäster på krogen - de verkar tro att bara för att det är de som Beställer och Betalar så kan de också behandla personalen som underdåniga betjänter (he he, jag har hört talas om svinrika snubbar som blivit utkastade med buller och bång sedan de betett sig just som svin, snacka om att de blev chockade...)
7. Fjäsket för kungahuset.
8. Att teveserien "Lost" fortfarande är lika obegriplig som när jag började titta på den - och ändå kan jag inte låta bli att fortsätta titta på den just därför att jag hoppas att den någon gång ska avslöja vad den egentligen handlar om.
9. Att alla köper Läckberg och Guillou eftersom alla andra också gör det eftersom alla andra också gör det eftersom...
10. Att jag inte är mer sansad och bara konstaterar att masspsykos alltid har härskat på alla typer av marknader och att det alltid kommer att vara så, så varför retar jag mig på just nr 9-fenomenet?
11. Gubb-valrossarna i simbassängen (som jag iof inte har besökt på rätt länge, men jag är rätt säker på att deras beteende är intakt) som minsann INTE TÄNKER VÄJA för spinkiga små författarinnor som har simmat på exakt samma bana hela tiden och hade tänkt göra det när Valrossarna plumsar i och tar för sig.
12. De Olympiska Barngymnastik-spelen.
13. Bikinis för bebisar och 7-åringar som bantar. (jag vill gråta, gråta, gråta, och slå någon)
14. All mobbing som kommer att ta fart i skolorna nu igen. Och på arbetsplatserna. För VI LÄR OSS ALDRIG och det kommer alltid att finnas ynkliga puckon som måste hävda sig genom att trampa på andra.
15. Att gräset alltid är så grönt Där Borta (jag har suckat rätt mycket på sistone över mitt jobb, gnällt över att jag inte träffar människor, att allt är ovisst och oregelbundet osv osv, samtidigt som jag vet inte hur många Fast Anställda Med Fikapauser och Personalfester som kastar längtansfulla ögonkast och suckar efter Den Där Fröken Nilssons jobb. Jaja...)


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jag blir nog galen jag med!

2008-08-18 @ 22:28:26
URL: http://rebeckaovergaard.blogg.se/
Postat av: Mia

Haha :D

2008-08-18 @ 22:30:02
URL: http://mlyytikainen.blogg.se/
Postat av: Madde

Kolla min nya design och säg vad du tycker :)

2008-08-18 @ 22:30:19
URL: http://medelenekarlsson.blogg.se/
Postat av: alice

bra skrivet. som vanligt!

du verkar vara en bra person. tack för all bra läsning! den har hjälpt mig många gånger.

2008-08-18 @ 23:04:43
URL: http://sommarentogslutidag.blogg.se/
Postat av: Issa

galen på tunnelbanebabblarna kan man bli.. men ännu värre när man sitter ensam på bussen och det stiger på en man i femtioårsåldern och liksom "hej du.. vad st du var." Så inser man att det är förtio minuter kvar och han säkert inte alls tänker hoppa av snart. Det bli jag galen på.

2008-08-19 @ 00:29:24
Postat av: Kim Jong Il

Om du har funderat länge och efter hand listat det här är det lite psykopatvarning. Om du skrev ihop det på två minuter är du skvatt galen. Det värsta är att jag håller med om i stort sett allt, framförallt #7.Kan du inte börja klistra upp såna där posters med handskrivet svammel på anslagstavlor, sånt brukar jag tycka är väldigt kul.

2008-08-19 @ 08:46:15
URL: http://hitleresque.blogspot.com
Postat av: Nena

"Fast Anställda Med Fikapauser och Personalfester som kastar längtansfulla ögonkast och suckar efter Den Där Fröken Nilssons jobb".Jo, här är jag!! Dåligt med personalfester på mitt jobb och rätt trist på rasterna också.

2008-08-19 @ 09:14:12
Postat av: Freddy

Jag tror du behöver göra lite mer ingående research om något eventuellt framtida bokprojekt. Det är täckmanteln iaf, vad du egentligen gör är provar olika jobb och ser om de är något att ha. =)Och bikinis för barn och sjuåringar är vidrigt! En förskola jag gjorde praktik på hade en väldigt modemedveten sexåring som sprang runt med Juicy över bakdelen. Jag fann det väldigt skrämmande och tråkigt. Vilken värld vi lever i.Så vi får göra vårt bästa för att göra den bättre! Iaf vår egen personliga del av världen.

2008-08-19 @ 10:56:27
URL: http://omtanken.blogspot.com
Postat av: Kim Jong Il

Det är nåt väldigt snett och konstigt med föräldrar som uppvisar en absurd och irrationell skräck för pedofiler men samtidigt köper stringtrosor eller sexiga bikinis till sina barn.

2008-08-20 @ 08:10:45
URL: http://hitleresque.blogspot.com
Postat av: Maria

Nr 11 - De håller fortfarande på. Eller så står de och väntar in en vid kortändan och simmar sedan lååångsamt iväg precis framför en..

2008-08-20 @ 14:54:43
Postat av: Jenny

Underbart, visst är det skönt att skriva av sig! Jag håller med dig det är mycket man blir galen på i samhhället. Men imellanåt måste jag ta ett djupt andetag och långsamt andas ut...Nu vill jag läsa en "Jag blir liksom lycklig av- lista!" på 15 punkter! :)

2008-08-22 @ 15:09:41
URL: http://balansgang.blogspot.com/
Postat av: Anna

Ha ha..

håller med din lista till nästan 100%. Stör mig på sjukt mkt grejer ibland. :-)p.s. din bok "Hon går genom tavlan ut ur bilden" är f-n det bästa jag läst på länge. Den går rakt in som ett slag i magen.

2008-08-22 @ 17:30:35
Postat av: sara

Jo,nu är det så att om man går med käpp så är man ganska ostabil och förmodligen lätt för att ramla också. Jag tror inte gamla är så elaka utan bara rädda och så har dom ofta mycket värk.

Så lite förståelse kanske vore på sin plats.

Men det är ju alltid svårt att sätta sig in i hur en annan människa mår.

Du får se när du blir gammal.

Skriv 15 saker som är bra också för jämviktens skull.

Annars så är jag mycket förtjust i dina böcker.

2008-08-23 @ 20:32:06
Postat av: Johanna

Visst Anna, många gamla har det inte lätt alls, det är inte det jag menar och jag menar inte ALLA gamlingar, många är så förtjusande och positiva att jag skulle vilja ha dem som mentorer omedelbums. Men sen finns det faktiskt de som verkligen tycks hata alla som fortfarande är rätt unga, och det begriper jag inte, för det går ju liksom inte att hjälpa. Det är samms sak med väldigt unga människor, de kan inte heller bete sig hur som helst och sedan bara skylla på hormonerna eller typ "vafan, jag är ju ändå bara omogen, det säger ju alla". Ja, du förstår vart jag vill komma.Och den där 15-lyckliga-saker-listan blir nog av. Snart.

2008-08-24 @ 04:20:25
Postat av: ammie

Fasiken va bra skrivet (: skrattade igenkännande om valrossarna i simbassängen men vill nog tillägga alla skräcködlor som med smink och parfym invaderar bassängen och babblar i bastun!

Dominika Peczynski ser inga problem med att ta sitt barn till skönhetssalongen hon tycker att det är jobbigare att barnet mobbas och hånas i skolan för att hon fått hår på kroppen tidigt. Alla dessa "kändisar" som anser att det blir ett bättre samhälle om man klär sina barn/tonåringar moderiktigt.

Usch! Vad tog de lekande barnen vägen och finns det inte hets nog ändå för alla ungdomar än att tro att vaxning är lösningen för ett umgänge?

källa: http://www.kvp.se/debatt/1.1278275/anvand-inte-barn-i-kampen-mot-skonhetshetsen

Med sol i sinnet http://www.ammie035.st

2008-08-27 @ 20:25:42
URL: http://www.ammie035.st

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0