Ondskan,så nära

Var nyss och handlade på ICA. Såg en lapp sitta uppe på anslagstavlan i entrén. En efterlysning. En pojke hade blivit kidnappad av sin far och förd utomlands.

Jag vet vem pojken är. Jag vet vem hans far är. Jag har till och med suttit ute och grillat med denne "far" som jag fann ytterst osympatisk - men att han skulle föra bort sin egen son utomlands, nej, det trodde jag aldrig. Pojken däremot var hur gullig som helst. Och nu är pojken kidnappad. Mamman är antagligen helt förtvivlad.

Tänk att ondskan - ty jag anser att denna handling är ondskefull - finns så nära. Tänk att jag har suttit bredvid den och ätit. Visserligen uppfattat obehagliga vibbar, men inte anat ondskan, nej, den anade jag inte. Fy sjutton vilken skitstövel! Och att göra detta mot sin egen son! Att hata sitt ex så mycket att han tar hennes son ifrån henne! Jag hoppas han åker fast, snart, och fråntas all vårdnad. Det är sonen värd. Även om jag förstås inser det komplicerade för sonen, som säkert, på något sätt, trots allt älskar sin far.

Åsikter, någon?

PS. Denne man var en flyktig bekant till min pojkvän, vars barn lekt sporadiskt med den nu försvunne pojken. DS.

Kommentarer
Postat av: liten.

sumpade slöddrigt grillsladder. kid kan nappas, snöpas, nafsa, slamsor kvar bara. mörkt snusk.

2008-07-02 @ 20:33:04
Postat av: Johanna

Dikt? Ruggig isåfall. Men det är ruggigt när ungar bara försvinner. Ja, när vem som helst bara försvinner. Vet inte hur många svenskar som årligen går upp i rök och aldrig mer hittas.

2008-07-03 @ 02:00:48
Postat av: Issa

Det är slrämande när löpsedelsproblematiken kommer krypandes in i ens egna liv och man inte kan vända blad för att komma ifrån.

2008-07-03 @ 18:25:11
Postat av: J-J

Jag förstår inte varför många tror att de borde känna om nån människa gjort, eller kommer att göra, något hemskt. En granne kan till exempel säga om någon som mördat "Han hejjade på mig varje morgon och hjälpte mig att skottta snö.Jag kan bara inte tro att han är en ond mördare och gjort allt det där hemska!". Skulle de utstråla någon sorts konstant ondska eller vadå? knappast.

2008-07-15 @ 12:27:46
Postat av: Anonym

tänk så många mammor som med hjälp av myndigheter "kidnappar" sinna barn ock förnekar barnet rätten till sin far,känner inte den här pappan eller mamman alls,men när man tröttnat på skitprat,soc,rättegångar & all möjlig förnedring på bloggar & så ,känns det som ett friskhetstecken,tack för mig.

2008-09-04 @ 03:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0