elakhets-kändisarnaÄr Jesper inte lite väl bögig? undrade Katrin i direktsändning.

Jag skulle vilja ge den där Katrin Zytomierska sparken från Idols eftersnackprogram. Är hon omedvetet elak eller medvetet? Det är illa i vilket fall. Varför anställer de någon som hela tiden häver ur sig grodor och ger vem som helst som kommer i närheten verbala slag under bältet? Mobbing-teve är visserligen på modet, ett med tiden, men det är för den skull inte okej. Tycker jag. Nu menar jag inte att alla programledare ska vara mesar som stryker alla medhårs, men lite medmänsklighet skulle inte sitta illa. Det känns liksom väldigt fel när t.ex. den nya Idol-juryn får skäll för att de är för snälla. Men vadå, de kanske tycker att saker och ting är BRA för en gångs skull. De kanske vill uppmuntra mer än såga. Ge råg i ryggen istället för ett kasst självförtroende. Gud, vad jag skulle bli glad om det i morgondagens kvällstidningar står ett tummen upp för den eller de i juryn som gett någon av Idol-deltagarna lite för mycket positiv feedback fast framträdandet egentligen var rätt kasst. Bara som en slags motvikt till allt Varför Skäller De Inte Ut De Där Ungdomarna Som Tror Att De Är Något?

Japp. Jag ska titta på Idol ikväll. Och hålla tummarna för att alla gör ett kanonframträdande. Att sitta och hoppas på att någon ska knäckas, bryta ihop, det gör bara människor som Katrin Zytomierska (nej, jag känner henne inte, har aldrig träffat människan, hon har säkert många goda egenskaper också, och vem vet, kanske har hon fått order om att vara extra vedervärdig i teverutan, för att få ut sin lön... Hoppas det. För hennes skull).

(PS. Mitt blogg-paus beror på att jag kämpat med slutet på en roman, det har trasslat rejält, men nu är det hyfsat på bana, dock har jag i princip suttit och slitit mitt hår och känt mig extremt obegåvad, det händer faktiskt att jag tror att det inte blir några fler romaner, att jag har tappat förmågan, men tack och lov har formuleringsförmågan alltid brakat in i mig igen, med eftertryck. DS.)


Kommentarer
Postat av: sara

Har saknat dig !

Kämpar själv med att förmå mig att starta en egen blogg.

Har jag något att säga. duger det jag skriver osv.

Ska komma på vad den ska heta bara.

2008-10-19 @ 12:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0