Idag längtar jag efter...

Idag längtar jag efter en pausknapp för min hjärna.
Var hittar man en sådan?

Idag längtar jag efter att romanen ska sätta punkt för sig själv. Inte så att jag börjar ledsna, jag är bara väldigt trött.

Idag längtar jag efter någon som bara klappar och klappar mig hela dagen och övertygar mig om att det inte är farligt att vara trött och utarbetad, efter lite vila så går det över.

Idag längtar jag efter en helt öde simhall där jag långsamt, långsamt, kan simma längd efter längd, samtidigt som ljus silar in genom något fönster och lyser upp vattnet och får det att bli lagunblått.

Idag längtar jag också efter min akupunktör. Hans nålar gör susen för en speedad hjärna. Men jag har tid först imorgon. Kanske har det speedade gått över då. Brukar vara så ibland. Samma sak när man äntligen får tid hos doktorn för något som gör ont, just den dagen har det onda gått över.

Idag ska jag försöka att göra någonting snällt mot mig själv. Jag vet inte riktigt vad än. Kanske räcker det med en kopp te och något smarrigt på kondiset en bit från mitt hem. Det brukar vara fullt av söta små ungar där också. Jag blir så glad av söta små ungar. Och de brukar faktiskt bli glada när de får syn på mig.

Ja, det ska jag göra. Sitta och fika och vinka åt söta små ungar. Det är som att krama sig själv.Kommentarer
Postat av: Isa

Vilken akupunktör går du till? Finns så många, men svårt att veta vilka som är bra... Tack för fina läsupplevelser, speciellt SOS från mänskligheten.

2010-02-16 @ 21:12:05
Postat av: Johanna

Han heter Sven Holm och är verkligen superbra. Här länk:

http://www.alternativmedicin.se/ter/halsotriaden/halsotriaden.html

Jag var där igår, sov som en stock inatt, vilket behövdes.

2010-02-17 @ 10:06:46
Postat av: Adam

Rätt underhållande.. En helt vanlig och enformig dag i skolan hade nalkats och jag visste för tillfället inte om vem du var, tills jag fick reda på det av bibliotekarien, samt också om att du ska närvara i vår skola om en snar framtid. Redan då påpekade jag om att jag såg fram emot besöket eftersom att jag faller för korthåriga kvinnor, men aldrig dess personligheter, oavsett hur mycket jag har gemensamt med dem kring det kunskapsrika inom vissa kategorier. Jag kommer se dig, men du kommer förmodligen inte kunna se mig, vackra människa.

2010-02-17 @ 16:18:04
Postat av: Johanna

Adam: Ge korthåriga tjejer en chans också! Det hänger inte på håret :). Tack för fina ord. Kom fram och säg hej, efter att jag haft föredraget! (Vilken skola? Jag ska till flera i vår).

2010-02-17 @ 16:57:01
Postat av: Adam

Endast min mor, far och bror är värdig att befinna sig i min tillvaro :). Resten av folket kan göra sig förtjänt av förståelse, intelligens och charm, men kärlek kommer nog ta ett tag.

2010-02-17 @ 17:11:24
Postat av: Adam

Skola var det ja! Stadsmissionens, någon gång efter lovet.

2010-02-17 @ 17:12:29
Postat av: Smsa Låna

Schysst sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-20 @ 04:39:51
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0